Šok za Alkarasa u Buenos Ajresu!

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 01:05

Šok za Alkarasa u Buenos Ajresu!

Španski teniser Karlos Alkaras eliminisan je u polufinalu turnira iz serije 250 u Buenos Ajresu.

On je izgubio od 21. igrača planete, Čileanca Nikolasa Đarija, rezultatom 7:6 (2), 6:3, posle malo manje od dva časa igre.

Popularni Karlitos tako neće biti u prilici da brani trofej osvojen prošle sezone, a u finalu, u nedelju, sastaće se Đari i Fakundo Dijas Akosta.

Prvi set susreta Alkarasa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Đarija bio je relativno miran, bez brejk lopti, tako da je ovaj period morao da bude rešen posle taj-brejka.

Kroz njega je protutnjao Đari, koji je vezao pet poena u nizu, a potom i prelomio ovaj deo susreta u svoju korist.

Na startu nastavka, Alkaras je napravio brejk, ali je već u narednom gemu dopustio rivalu da mu oduzme servis.

Alkaras je u šestom gemu spasao brejk loptu, ali u osmom nije i to ga je skupo koštalo.

Imao je Karlos u devetom gemu dve šanse da se vrati u meč, spasao je jednu meč loptu, ali ne i drugu, pa je Đari prošao u veliko finale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đari: Treća sreća za mene; Alkaras: Bolan poraz VIDEO

Izvor: B92, 18.Feb.2024

Karlos Alkaras nije uspeo da odbrani titulu na turniru u Buenos Ajresu...Drugi reket sveta završio je takmičenje u polufinalu porazom od Čileanca Nikolasa Đarija, 7:6 (2), 6:3...Alkarasu je to tek četvrti poraz na šljaci od početka 2023. godine, a Đariju je ovo bila prva pobeda protiv Alkarasa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.