Sofija Open: Krajinović predao meč

Izvor: TV Arena Sport, 04.Feb.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Open: Krajinović predao meč

Srpski teniser. Filip Krajinović je zbog povrede ramena predao meč,osmine finala turnira u Sofiji, Špancu Robertu Bautisti Agutu.

Bautista Agut će u četvrtfinalu turnira u Sofiji, koji je u kalendaru zamenio turnir u Zagrebu, igrati protiv Francuza Adrijana Manarina.

Drugi srpski predstavnik na turniru, Viktor Troicki, ranije danas je izborio plasman među osam najboljih.

Troicki je u osmini finala >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << pobedio 134. igrača sveta Danijela Brandsa iz Nemačke u dva seta, 6:4, 6:3.

Svakog radnog dana na Areni sport 1 emitovaće se po dva meča u terminima od 11 i 12:30 časova, dok će se polufinale i finale emitovati na drugom kanalu ove televizije. Polufinalni mečevi su na programu u subotu od 13 i 17 časova, dok će se finale igrati sutradan u 16 časova sa prenosom na istom kanalu.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.