Slavna teniserka zaradila bogatstvo, a sve joj oduzeli roditelji: To je previše novca za nju

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 22:26

Slavna teniserka zaradila bogatstvo, a sve joj oduzeli roditelji: To je previše novca za nju

Šesnaestogodišnja Mira Andrejeva najnovija je teniska senzacija. Sjajna ruska tinejdžerka stigla je ove godine sve do osmine finala Vimbldona, gde ju je zaustavila američka igračica Medison Kejs. Andrejeva je trenutno 102. igračica sveta, na Vimbldonu je ponovila uspeh sa Roland Garosa, a svi stručnjaci joj predviđaju blistavu budućnost.

No ni dalje nije glavna u svojoj kući. Na konferenciji za medije nakon Grend Slema u Engleskoj rekla je kako je ukupno zaradila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oko 240 hiljada dolara samo na tom turniru. Sav taj novac uzeli su joj roditelji jer, kaže, smatraju da je to previše novca za tako mladu devojku.

"Nemam pojma šta ću sa zaradom, ionako sve uzmu roditelji. Dosta toga će verovatno ići i na tenis, na karte, plaćanje trenera i opremu. Možda nešto sebi kupim, ali nisam sigurna", zaključila je mlada teniserka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.