Sinsinati: Poraz Troickog i Tomića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinsinati: Poraz Troickog i Tomića

Srpski teniser Viktor Troicki i Australijanac Bernard Tomić završili su učešće na turniru u Sinsinatiju u konkurenciji dublova, pošto su u osmini finala poražena od hrvatsko-brazilske kombinacije Ivan Dodig/Marselo Melo 6:3, 7:5.

Dodigu i Melu za prolaz dalje bila su potrebna tri brejka, uz jedan primljen, posle malo više od sat vremena igre.

Na istom turniru, Nenad Zimonjić u paru sa Milošem Raonićem u istoj rundi odustali su od duela sa Rajevom Ramom (SAD) i Ravenom Klasenom (Južna Afrika).

Dodig i Melo se u borbi za polufinale sastaju upravo sa Ramom i Klasenom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poraz Troickog i Tomića, Zimonjić i Miloš odustali

Izvor: B92, 19.Avg.2016

Srpski teniser Viktor Troicki i Australijanac Bernard Tomić završili su učešće na turniru u Sinsinatiju u konkurenciji dublova...Oni su u osmini finala poražena od hrvatsko-brazilske kombinacije Ivan Dodig/Marselo Melo 6:3, 7:5...Dodigu i Melu za prolaz dalje bila su potrebna tri brejka, uz jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.