Silovit start Jelene Janković na Ju Es Openu

Izvor: Studio B, 30.Avg.2011, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovit start Jelene Janković na Ju Es Openu

Srpska teniserka Jelena Janković uspešno je startovala na Otvorenom prvenstvu SAD savladavši večeras u prvom kolu domaću takmičarku Alison Riske sa 2:0 u setovima - 6:2, 6:0.

Prvi reket Srbije ekspresno je završila posao u duelu sa Amerikankom, 117. na WTA listi. Prosto je počistila protivnicu sa terena, ne dopustivši joj ni miminum nade >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za moguće iznenađenje. Janković je sjajnom igrom opravdala ulogu favorita, a silovitim startom najavila je da će biti među kandidatima za osvajanje trofeja na ovogodišnjem Ju Es Openu.

Naredna protivnica srpske teniserke biće pobednica meča između Beloruskinje Olge Govorcove i Jelene Dokić iz Australije.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.