Serena trudna, kraj karijere?

Izvor: B92, 19.Apr.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena trudna, kraj karijere?

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams na svom Snepčet profilu objavila je da je u drugom stanju.

Jedan od najuspešnijih teniserki svih vremena koja je osvojila šest od poslednjih deset Grend Slem titula zatrudnela je u 35. godini.

Ovu radosnu vest objavila je preko Snepčeta uz opis “20 nedelja”. Američka teniserka je vezi sa osnivačem društvene mreže Reedit Aleksom Ohanijanom, za koga se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << verila krajem prošle godine.

Serena je ove godine osvojila Australijan Open i to je bila njena rekordna 23. Grend Slem titula.

Vilijamsova je tako prestigla legendarnu Štefi Graf i izdvojila se na prvom mestu po broju osvojenih turnira na četiri najveća takmičenja u open eri, dok u generalnom poretku Margaret Kort ima trofej više.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serena Vilijams objavila da je trudna

Izvor: Beta, 19.Apr.2017

Američka teniserka Serena Vilijams saopštila je danas da je trudna, preneli su američki mediji.Vilijams (35) je na društvenim mrežama postavila svoju fotografiju u žutom jednodelnom kupaćem kostimu, na kojoj se vidi trudnički stomak, uz poruku: "20 nedelja".Ona se u decembru verila sa suosnivačem...

Nastavak na Beta...

Serena Vilijams u drugom stanju

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Apr.2017

Američka teniserka Serena Vilijams je na svom snepčet profilu podijelila sliku, uz koju je misteriozno prokomentarisala da se nalazi u dvadesetoj nedjelji trudnoće.Druga teniserka na svijetu se trenutno ne takmiči, navodno zbog povrede, ali je razlog izgleda malo drugačiji. Osvajačica 23 Gren slem...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.