Serena Vilijams u polufinalu Vimbldona

Izvor: Beta, 09.Jul.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams u polufinalu Vimbldona

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se danas u polufinale Vimbldona u Londonu, pošto je pobedila sunarodnicu 55. teniserku sveta Alison Risk posle tri seta, 6:4, 4:6, 6:3.Vilijams, 10. teniserka sveta, pobedila je posle dva sata i jednog minuta. U prvom setu teniserke su napravile pet brejkova, od kojih Vilijams jedan više, što joj je omogućilo da povede u meču. Risk je u devetom gemu drugog seta oduzela servis Vilijams i posle gema na svoj servis izjednačila je na 1:1. Risk je bolje počela odlučujući set, brejkom je povela sa 1:0, ali je posle toga Vilijams vezala tri gema i povela sa 3:1. Risk je zatim uspela da izjednači na 3:3, a Vilijams je ponovo osvojila tri uzastopna gema i as servisom obezbedila pobedu.Sedmostruka šampionka Vimbldona će u polufinalu igrati protiv bolje iz duela domaće teniserke Džoane Konte i Čehinje Barbore Stricove.Serena Vilijams i Endi Marej će kasnije danas igrati meč drugog kola mešovitih dublova.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Serena Vilijams i Simona Halep u polufinalu Vimbldona

Izvor: RTS, 09.Jul.2019

Serena Vilijams plasirala se u polufinale Vimbldona, pošto je sa 2:1 u setovima savladala zemljakinju Alison Risk. Simona Halep sa 2:0 bila bolja od Šuaj Ženg i plasirala se među četiri najbolje na turniru. . Nekada najbolja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.