Serena Vilijams u polufinalu Vimbldona

Izvor: Beta, 10.Jul.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams u polufinalu Vimbldona

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se danas u polufinale londonskog Vimbldona, pošto je pobedila Italijanku Kamilu Djordji posle tri seta, 3:6, 6:3, 6:4.Sedmostruka šampionka trećeg grend slem turnira u sezoni danas je izgubila prvi set na turniru od 52. igračice sveta.Vilijams, 181. teniserka sveta, pobedila je posle sat i 43 minuta. Ona do sada na turniru nije igrala protiv teniserke iz prvih 40 na WTA listi.Vilijams će u svom 11. polufinalu na Vimbldonu igrati protiv 13. teniserke sveta Julije Gerges iz Nemačke.Gerges je pobedila Holandjanku Kiki Bertens sa 3:6, 7:5, 6:1.    U drugom polufinalu igraće Andželik Kerber iz Nemačke i Letonka Julija Ostapenko.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serena u polufinalu Vimbldona, a tamo je čeka Gerges

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2018

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u polufinale londonskog Vimbldona, pošto je pobedila Italijanku Kamilu Đorđi posle tri seta, 3:6, 6:3, 6:4. Sedmostruka šampionka trećeg grend slem turnira u sezoni danas je izgubila prvi set na turniru od 52. igračice sveta. Vilijams, 181. teniserka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.