Serena Vilijams u finalu Rolan Garosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams u finalu Rolan Garosa

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u finale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u Parizu pobedila Timeu Bačinski iz Švajcarske u tri seta, 4:6, 6:3, 6:0.

Prva nositeljka će u subotnjem finalu igrati protiv Čehinje Lucje Šafarove, koja je ranije danas pobedila Anu Ivanović 7:5, 7:5.

Vilijamsova je prva nositeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Parizu, dok je Šafarova 13.

Amerikanka je danas imala zdravstvenih problema sa prehladom, što je Bačinski koristila i dobila prvi set, a onda u drugom povela i sa 3:2, da bi Vilijamsova posle toga dobila 10 uzastopnih gemova i ponovo izborila plasman u finale.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG - Serena jača od prehlade, bolja od Bačinski

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2015

Najbolja teniserka sveta izborila se za plasman u finale Rolan Garosa nakon što je preokrenula rezultat u duelu sa Timeom Bačinski iako je imala velikih zdravstvenih problema...Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u finale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u Parizu pobedila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.