Serena: Bitniji su mi Grend slem trofeji, a verujem da ću ponovo biti i broj jedan

Izvor: Blic, 04.Nov.2012, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena: Bitniji su mi Grend slem trofeji, a verujem da ću ponovo biti i broj jedan

Američka teniserka Serena Vilijams izjavila je da je samo pitanje vremena kada će ponovo osvojiti mesto broj jedan na WTA listi.

"Svakako ću radije osvajati Grend slem trofeje, nego juriti prvo mesto. Bila sam ranije na vrhu i verujem da ću se tamo vratiti. Samo je pitanje vremena kada ću u tome uspeti", rekla je Serena Vilijams koja sa sestrom Venus boravi u Južnoj Africi, u okviru turneje s ciljem promovisanja prava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << žena.

Sestre Vilijams su prethodno posetile Nigeriju, gde su odigrale egzbicioni meč u kojem je pobedila Venus.

Serena je obećala da će u nedelju na drugom revijalnom duelu pokušati da se revanšira starijoj sestri.

Trenutno treća na WTA listi, Serena Vilijams je ove godine osvojila peti vimbldonski trofej u karijeri, zlato na Olimpijskim igrama i prvo mesto na završnom Mastersu u Istanbulu i pokazala da nema konkurenciju kada je spremna.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.