Senzacija na Rolan Garosu: Serena Vilijams glatko ispala u drugom kolu od Muguruze!

Izvor: Blic, 28.Maj.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija na Rolan Garosu: Serena Vilijams glatko ispala u drugom kolu od Muguruze!

Prva teniserka sveta Serena Vilijams došla je u Francusku kao favorit za osvajanje Rolan Garosa, ali već u drugom kolu turnira mora da pakuje kofere! Amerikanka je eliminisana od relativno anonimne predstavnice Španije Garbin Muguruze, i to više nego glatko sa 6:2, 6:2.

Okršaj je trajao samo 65 minuta, a Serena nije uspela da dođe ni od brejk lopte u prvom setu, dok je Muguruza iskoristila obe prilike da oduzme servis >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protivnici i krene ka senzaciji.

Španska teniserka je dobila još više na samopouzdanju i počela je još bolje da koristi prilike, te je vrlo lako došla do 3:0. Vilijamsova se trgnula vrativši jedan brejk, ali je posustala ponovo u narednom gemu i tako oficijalno bacila oružje pod noge znantno slabije rangirane protivnice koja je imala razlog za veliko slavlje.

Serena će se priključiti svojoj sestri Venus koja je nešto ranije poražena od Šmidlove sa 2:6, 6:3, 6:4, a upravo će Slovakinja igrati protiv Muguruze u narednom kolu, te će u međusobonom duelu rešiti ko će biti pošteno nagrađen osminom finala zbog velikog podviga.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senzacionalan dan na Rolan Garosu: Eliminisane sestre Vilijams!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2014

Prvo je poražena Venus, a nedugo zatim je eliminisana i Serena, u drugom kolu Rolan Garosa. .. Serena Vilijams.. ..Slovakinja Ana Šmjedlova, 56. na svetu, eliminisala je Amerikanku Venus Vilijams, 29. nosioca, rezultatom 2:6, 6:3, 6:4 na centralnom terenu "Filip Šatrije"... ..Ipak, za glavnu senzaciju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Serena Vilijams ispala u drugom kolu

Izvor: Akter, 28.Maj.2014

Američka teniserka Serena Vilijams neće imati priliku da brani titulu na Rolan Garosu, pošto je u drugom kolu izgubila od Garbinj Muruguze iz Španije sa 6:2, 6:2

Nastavak na Akter...

Senzacija na Rolan Garosu: Serena Vilijams glatko ispala u drugom kolu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2014

Prva teniserka svijeta Serena Vilijams došla je u Francusku kao favorit za osvajanje Rolan Garosa, ali već u drugom kolu turnira mora da pakuje kofere! Amerikanka je eliminisana od relativno anonimne predstavnice Španije Garbin Muguruze, i to više nego glatko sa 6:2, 6:2.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ko je Garbin Muguruza: Naterala Serenu da se udari u glavu, zaradila manje od milion...

Izvor: Blic, 29.Maj.2014, 11:08

Ni najveći zaljubljenici u tenis ne znaju baš mnogo o Gabrini Muguruzi, ali će je dobro upamtiti zbog ovogodišnjeg Rolan Garosa, a pogotovo Serena Vilijams. Ipak, prva teniserka sveta ju je upoznala još prošle godine, dok se 20-godišnja Špankinja sada potrudila da je zapamti ceo svet...Na prvom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.