Šarapova u finalu Majamija

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2011, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova u finalu Majamija

Ruska teniserka Marija Šarapova plasirala se u finale Mastersa u Majamiju, nakon što je posle tri seta savladala Andreu Petković rezultatom 3:6, 6:0, 6:2.

Meč je bolje počeo po nemačku teniserku koja je pri rezultatu 2:2 vezala tri gema u prvom setu za vođstvo od 1:0, ali je usledio veliki pad, dok je Šarapova počela da niže gemove kao od šale.

Nekada prva teniserka sveta koja će se od ponedeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vratiti među prvih deset na WTA listi ubedljivo je dobila drugi set sa 6:0, da bi u odlučujućem setu povela sa 5:0, pre nego što je dozvolila Petkovićevoj prvi gem.

Nemica je uspela da odmah napravi brejk i smanji na 5:2, ali Šarapova nije dozvolila nastavak serije, pa je brejkom u sedmom gemu završila posao i overila plasman u finale.

Šarapova će za trofej u Majamiju igrati protiv bolje iz duela Viktorija Azarenka i Vere Zvonareve.

Žil Simon predao meč Federeru

U četvrtfinalu mastersa u Majamiju Žil Simon je kod rezultata 3:0 za Rodžera Federera, pokazao glavnom sudiji da nije u mogućnosti da nastavi meč zbog povrede, tako da je najuspešniji teniser svih vremena prošao do polufinala u kojem čeka boljeg iz susreta Rafael Nadal - Tomaš Berdih.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.