Šarapova kupuje kuću u Boki Kotorskoj

Izvor: Story, 22.Jul.2015, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova kupuje kuću u Boki Kotorskoj

Teniserka Marija Šarapova već danima uživa u lepotama Crnogorskog primorja, a fascinirana je Bokokotorskim zalivom.

Marija Šarapova, foto: Instagram

Ona je na Instagramu objavila fotografiju sa jahte kojom je obišla Gospu od Škrpjela u blizini Perasta.

Prema rečima izvora Blica, Marija je toliko fascinirana Bokom, da već merka kuće pored obale.

- Krstareći Bokom, oduševila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se arhitekturom, pa je već kontaktirala sa agencijama kako bi se raspitala da li se neka vila prodaje. Ona bi volela češće da dolazi jer nije mogla da veruje da je Crna Gora toliko lepa. Došla je na nagovor Novaka Đokovića, kako bi ostala tri do četiri dana, međutim pošto se zaljubila u Crnogorsko primorje, odlučila je da produži boravak - kaže izvor.

Ovako se Marija Šarapova provodi u Crnoj Gori

Marija je doputovala na Sveti Stefan u petak u ranim jutarnjim časovima, a već sledećeg dana je svoje pratioce na Instagramu obavestila da uživa u božanstvenom zalasku sunca.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.