Šarapova izgubila od kvalifikantkinje

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova izgubila od kvalifikantkinje

Marija Šarapova eliminisana je iz daljeg takmičenja na gren slem turniru u Vimbldonu pošto je u drugom kolu izgubila od kvalifikantkinje, Portugalke Mišel Laršer De Brito sa 2:0 u setovima – 6:3, 6:4.
(FOTO: AP)
Senzacionalan poraz Šarapove, trenutno treće teniserke sveta, usledio je samo nekoliko sati nakon što se svetski broj dva, Beloruskinja Viktorija Azarenka, povukla sa turnira zbog povrede kolena.
Portugalka De Brito, 131. na WTA listi, u trećem kolu Vimbldona igra protiv Italijanke Karin Knap.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

SENZACIJA NA VIMBLDONU: Šarapova izgubila od kvalifikantkinje

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jun.2013

Ruska teniserka Marija Šarapova eliminisana je iz daljeg takmičenja na gren slem turniru u Vimbldonu pošto je danas u drugom kolu izgubila od kvalifikantkinje, Portugalke Mišel Laršer De Brito sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:4...Senzacionalan poraz Šarapove, trenutno treće teniserke sveta, usledio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.