Šarapova: Neću da snimim spot

Izvor: B92, 03.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova: Neću da snimim spot



Ruska teniserka Marija Šarapova rizikuje da bude kažnjena sa 700.000 dolara od srane Ženskog teniskog udruženja (WTA) zbog odbijanja da uoči turnira u Rimu, koji počinje 12. maja, napravi spot u komercijalne svrhe. Ruskinja je na svom veb sajtu istakla da "nije spremna za komercijalne aktivnosti" u danima pred početak turnira u Rimu, jer joj se na taj način "remeti koncentracija".

"Želim da moji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijači znaju da me WTA primorava da, sa još nekolicinom vrhunskih teniserki, napravim komercijalni spot" , objavila je Šarapova na svom sajtu.

Trostruka pobednica Gren slem turnira precizirala je da WTA od nje želi da tri dana posveti snimanju spota.

"WTA traži od mene da budem na raspolaganju za snimanje tri dana - u nedelju, ponedeljak i utorak i to posle 12 časova leta iz Los Anđelesa", naglasila je Šarapova i zatražila savet svojih navijača kako da postupi u ovom slučaju.

Pomenuti spot bi trebalo da bude snimljen u okviru višemilionske marketinške kampanje Ženskog teniskog udruženja.

"Nije u redu da neko od mene ili bilo koga traži da učestvujemo u tako dugom snimanju. Da li mislite da NBA od svojih igrača traži da učestvuju u petosatnom snimanju pred meč plej-ofa? Nije u redu da mi prete novčanom kaznom od 700,000 dolara. Rukovodstvo ženskog tenisa ne zanima šta bilo ko od nas misli. Ne radi se samo o ovom snimanju. Nisam mogla više da ćutim", navela je Šarapova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.