Samo jedna srpska teniserka može do polufinala Vimbldona

Izvor: Studio B, 21.Jun.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo jedna srpska teniserka može do polufinala Vimbldona

Sve četiri srpske teniserke nalaze se u istom delu žreba na Vimbldonu, tako da će samo jedna od njih moći da igra u polufinalu trećeg gren slem turnira u sezoni, odlučeno je žrebom u Londonu.

Najbolje rangirana teniserka iz Srbije, Ana Ivanović sastaće se u prvom kolu sa Francuskinjom Viržini Razano, dok će Jelena Janković na početku igrati protiv Britanke Johane Konte.   
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Bojana Jovanovski će u prvom kolu igrati protiv 20-godišnje Ajle Tomljanović, koja je 147. na svetskoj rang listi. Hrvatici će ovo biti prvi put da igra u glavnom žrebu nekog gren slem turnira. Vesna Dolonc će na startu Vimbldona igrati protiv Janine Vikmajer iz Belgije.   

Najbolje rangirana svetska teniserka, Amerikanka Serena Vilijams igraće u prvom kolu protiv Mendi Minele iz Luksemburga, dok će se Viktorija Azarenka, koja je druga na listi, sastati sa Portugalkom Marijom Keler.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Jelena Janković

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.