Šakira na stubu srama zbog odevanja: Ovo je neprimereno FOTO

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 16:24

Šakira na stubu srama zbog odevanja: "Ovo je neprimereno" FOTO

Iako je teniski turnir Vimbldon odavno gotova priča, javnost ne prestaje da komentariše izgled popularne pevačice Šakire.

Ona je za finale Vimbldona ponela sasvim neobičnu odevnu kombinaciju, te, iako ne postoji zvanični kodeks oblačenja za ovaj prestižni sportski događaj, dežurni "modni kritičari" na društvenim mrežama nisu mogli da zažmure na njen modni propust.

Šakira se pojavila u Moschino >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jeans trompe l’oeil teksas košulji i otkrivenom grudnjaku u istom dezenu, koji je uparila sa belom Mugler torbom i Carrera FLAGLAB 14 naočare čije su se nijanse savršeno uklapale uz ceo autfit.

Fotografije njenog autfita osvanule su na zvaničnoj Instagram stranici Vimbldona, a verni pratioci su se odmah oglasili u komentarima.

"Potpuno neprikladna odeća za ovaj događaj", "I, tek tako… Vimbldonski standard je spušten", "Mogla je jednom da se obuče kao normalna osoba", samo su neki odk omentara...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šakira na meti osuda zbog stajlinga (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2023, 15:46

Iako je teniski turnir Vimbldon odavno gotova priča, javnost ne prestaje da komentariše izgled popularne pjevačice Šakire.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.