SUZE NA DEBIJU ALEKSANDRE KRUNIĆ

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZE NA DEBIJU ALEKSANDRE KRUNIĆ

Tako blizu, a tako daleko! Fed kup reprezentacija Srbije u prvom kolu Svetske grupe B startovala je porazom. Aleksandra Krunić izgubila je od Rebeke Marino sa 2:1 (3:6, 6:3, 5:7) posle 123 minuta igre. Naša teniserka je u trećem setu uspela da nadoknadi minus od 5:0, ali na kraju je ipak slavila Kanađanka

Tako blizu, a tako daleko!

Fed kup reprezentacija Srbije u prvom kolu Svetske grupe B startovala je porazom. Aleksandra Krunić izgubila je od Rebeke Marino >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa 2:1 (3:6, 6:3, 5:7) posle 123 minuta igre. Naša teniserka je u trećem setu uspela da nadoknadi minus od 5:0, ali na kraju je ipak slavila Kanađanka.

Srpska teniserka je teško podnela poraz, čak je posle meča zaplakala, ali poručila je da će danas uraditi sve da stigne do trijumfa.

- Krivo mi je jer sam imala mnogo prilika da dobijem, a u ovakvim mečevima stiže kazna ako propustiš priliku. Nisam odustala jer ne igram za sebe, već za Srbiju. Trebalo je na 5:5 da iskoristim brejk loptu, to me je koštalo meča. Mislim da ću u drugom meču biti mirnija, jer sam danas prebrodila tu krizu. Očigledno je da nisam imala srca kad je bilo potrebno, ali sam sigurna da ću, ako dobijem priliku da igram protiv Voznijakove, sigurno uraditisve da stignem do pobede - poručila je Krunićeva.

Snežana umesto Jelene

Snežana Janković, majka naše najbolje teniserke Jelene, pratila je duel protiv Kanade iz boksa našeg tima. Ona je zdušno pozdravljala svaki potez naših teniserki i tako pokušala da nadomesti izostanak svoje ćerke. Igračice srpskog tima su sa oduševljenjem pozdravile Snežanin dolazak na meč.

Bojana izjednačila

Bojana Jovanovski donela je prvi poen Srbiji u duelu s Kanadom pošto je u drugom meču pobedila Aleksandru Voznijak sa 6:4, 7:5. Danas od 14 sati igraju Jovanovski - Marino, zatim na teren izlaze Krunićeva i Voznijak, a program zatvara dubl.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.