SRĐAN ĐOKOVIĆ: POLITIČARI ŠTITE BOBU

Izvor: Kurir, 07.Feb.2011, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRĐAN ĐOKOVIĆ: POLITIČARI ŠTITE BOBU

Vetar u leđa. Predsednik TSS Slobodan Živojinović pobedio je na minulim izborima samo zato što ima podršku jedne političke partije, tvrdi Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Vetar u leđa.

Predsednik TSS Slobodan Živojinović pobedio je na minulim izborima samo zato što ima podršku jedne političke partije, tvrdi Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića. On je gostujući u emisiji „Između >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << redova“ na televiziji B92 odbio da kaže da li misli na stranku G17 plus, odakle dolazi ministarka sporta Snežana Marković-Samardžić, ali se iz njegovih reči stiče takav utisak.

- Politika se umešala u tenis, a jedna stranka, čije ime ne želim da kažem, dala je podršku Slobodanu Živojinoviću - rekao je Đoković, a na pitanje novinara da li je to G17 plus, odakle dolazi ministarka sporta Snežana Marković-Samardžić, odgovorio je:

- Nemam razloga da govorim o tome kad se vrlo dobro zna da je ministarka zadužena za tenis u Srbiji. Promene u savezu su tražili igrači, ali ne da dođe Srđan Đoković, niti sam ja imao takve ambicije. Samo želim u ime svetskih šampiona ljudima da kažem šta misle. Plan je bio da se TSS uredio po uzoru na Slovačku, gde tamošnji savez u svom vlasništvu ima kvadrate poslovnog prostora, automobile, prodavnice, a pomaže se i svim igračima.

Đoković je Živojinoviću zamerio da već duže vremena radi protiv Novaka Đokovića.

- Pre deset godina je Filipu Cepteru, sa kojim smo se spremali da potpišemo veliki sponzorski ugovor, rekao kao je Novak bolestan, da ima problema sa srcem i petom, a da mu je otac težak za saradnju - rekao je Đoković.

Sportska rubrika

Ministarka: Živojinović zaslužuje moju podršku

Ministarka za omladinu i sport Snežana Marković-Samardžić kaže da je Boba zaslužio njenu podršku.

- Nikad nisam postavljala niti smenjivala predsednika bilo kog saveza. Boba je pobedio i na prošlim izborima, kad ja nisam bila ministarka. Što se tiče moje podrške njemu, on je to apsolutno zaslužio, tako da ne bih previše komentarisala navode Srđana Đokovića - rekla je ona.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.