SRĐAN ĐOKOVIĆ IZDAO SAOPŠTENJE: Novakov otac progovorio o nemiloj sceni u Australiji, doneo RADIKALNU odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 09:01

SRĐAN ĐOKOVIĆ IZDAO SAOPŠTENJE: Novakov otac progovorio o nemiloj sceni u Australiji, doneo RADIKALNU odluku

Neće prisustvovati.

Otac našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića - Srđan, izdao je saopštenje povodom događaja od utorka uveče u Melburnu, gde je u društvu čoveka sa zastavom Rusije na kojoj je Vladimir Putin rekao "živeli, ljudi", a grupacija sa kojom se slikao je kasnije izbačena iz kompleksa.

- Ovde sam samo kako bih podržao svog sina, nisam imao nameru da izazovem takve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naslove i smetnje. Bio sam napolju s Novakovim navijačima, kao što sam radio posle svih mečeva svog sina, kako bih proslavio pobedu i slikao se sa njima. Nisam imao nameru da budem upleten u sve ovo - jasan je bio Srđan, te je zatim i dodao:

- Moja porodica preživela je užas rata i mi samo želimo mir. Kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za mog sina ili bilo kog drugog igrača, odabrao sam da meč gledam od kuće. Želim sjajan meč i navijaću za svog sina, kao i uvek - zaključio je otac našeg asa.

This is…quite a mess for the #AusOpen, to say the least.

Srdjan Djokovic posing with the pro-Putin rally last night just outside Rod Laver Arena.

The levels of security breakdowns that allowed for this are staggering.

Story/video via @jamesgraysport:https://t.co/L4gtaKKNP6 pic.twitter.com/qnOx3MGYqB

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) January 26, 2023

Podsećamo, Novak od 9:30 po igra u polufinalu Australijan opena sa Tomijem Polom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srđan Đoković: Želimo mir, polufinale ću gledati od kuće

Izvor: RTS, 27.Jan.2023

Otac srpskog tenisera Novaka Đokovića Srđan Đoković saopštio je, povodom video-snimka na kojem se vidi kako pozira sa pristalicama ruskog predsednika Vladimira Putina u Melburnu, da je njegova porodica proživela užas rata i da želi samo mir. . Srđan Đoković je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.