SPECIJALITET ZA LJUBITELJE TENISA: Poznat termin meča Đoković - Vavrinka

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 16:46

SPECIJALITET ZA LJUBITELJE TENISA: Poznat termin meča Đoković - Vavrinka

Očekuje nas spektakl.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Švajcarac Sten Vavrinka meč trećeg kola Vimbldona odigraće u petak oko 19 sati po srednjeevropskom vremenu.

Duel Đokovića i Vavrinke postavljen je kao treći na centralnom terenu, gde program od 14.30 sati otvaraju Španac Karlos Alkaraz i Francuz Aleksandre Miler, a potom igraju Poljakinja Iga Švjontek i Hrvatica Petra Martić.

Đoković i Vavrinka do sada su se sastajali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 26 puta, a srpski teniser vodi 20:6 u međusobnom skoru.

Next up: Novak Djokovic ✨@stanwawrinka gets through No.29 seed Tomas Etcheverry in four sets 6-3, 4-6, 6-4, 6-2 💪#Wimbledon pic.twitter.com/4Q0IRGjlME

— Wimbledon (@Wimbledon) July 6, 2023

Vavrinka je do susreta sa Novakom uspeo da savlada Zapatu Miraljasa i Ečeverija, dok je Đoković bio bolji od Kaćina i Tompsona.

Pobednik ovog duela će igrati sa boljim iz meča Museti-Hurkač.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Elena Gvoić, devojka fudbalera Alekse Terzića
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato kad Đoković igra protiv Vavrinke na Vimbldonu

Izvor: Danas, 06.Jul.2023

Srpski teniser Novak Đoković saznao je ime protivnika u trećem kolu Vimbldona.

Nastavak na Danas...

Poznat termin duela Đokovića i Vavrinke

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2023

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Švajcarac Sten Vavrinka meč trećeg kola Vimbldona odigraće sutra oko 19 sati po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NEPLANIRANE PROMENE: Pomera se početak meča Đoković-Vavrinka

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 08:52

Iskomplikovalo se...Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Švajcarac Sten Vavrinka sastaju se u derbi meču trećeg kola Vimbldona. Njihov 27. duel, prvi na travi, trebalo je da se odigra danas oko 19 časova, međutim došlo je do promena u rasporedu...Razlog je prekinuti meč Endija Marija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vavrinka šokirao novinare posle pitanja o Novaku: “Imam nula odsto šanse, čast mi je što igram sa njim”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Jul.2023

Švajcarac ceni Đokovića Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Švajcarac Sten Vavrinka igraju ovog petka meč trećeg kola Vimbldona, a susret bi trebalo da počene oko 18.30 sati po srednjeevropskom vremenu. Đoković i Vavrinka do sada su se sastajali 26 puta, a srpski teniser vodi 20:6 u međusobnom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.