SMATRAJU JE FAVORITOM NA ROLAN GAROSU Odmah je uzvratila: Ne zanima me!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 21:25

SMATRAJU JE FAVORITOM NA ROLAN GAROSU Odmah je uzvratila: "Ne zanima me!"

Biće to svakako zanimljiv turnir.

Najbolja teniserka sveta Poljakinja Iga Švjontek izjavila je da još ne razmišlja o Rolan Garosu, pošto želi da se fokusira na WTA turnir u Rimu, prenose italijanski mediji.

Poljakinja će u drugom kolu turnira u Rimu igrati protiv Ruskinje Anastasije Pavljučenkove.

Iga Švjontek je dva puta u karijeri osvajala Rolan Garos, a teniski stručnjaci tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Poljakinja glavni favorit na Otvorenom prvenstvu Francuske, koje počinje 28. maja.

- Nije mi preterano teško da se udaljim od svih društvenih mreža i medija i da pokušam da se fokusiram na sve ono što je posao teniserke. Ali, iskreno, nekad je teže, nekad lakše... Prošle godine mi je uspelo da sve to eliminišem - izjavila je Švjontek.

Ona je istakla da je motiviše rivalstvo sa beloruskom teniserkom Arinom Sabalenkom.

- Uživam da igram na šljaci i nadam se da ću se potpuno fokusirati na Rolan Garos. Motiviše me rivalstvo sa Sabalenkom, to nas obe čini boljim igračicama. Osećaj je bio sličan kada sam pre dve godine igrala protiv Ešli Barti. Duga je sezona, ne interesuje me status favoritkinje na Rolan Garosu - istakla je poljska teniserka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Savršeno: Iga nije izgubila ni gem

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 14:59

Poljska teniserka Iga Švjontek počela je odbranu titule na turniru u Rimu pobedom u drugom kolu protiv Ruskinje Anastasije Pavljučenkove u dva seta, 6:0, 6:0...Prva teniserka sveta je za 67 minuta pobedila Pavljučenkovu, 506. na WTA listi...Dvostruka uzastopna šampionka u Rimu je tako na tom turniru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.