ŠKOLA JJ NA ZLATIBORU

Izvor: Kurir, 10.Jun.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠKOLA JJ NA ZLATIBORU

ZLATIBOR - Jelena Janković posle polufinala Rolan Garosa na Zlatiboru leči povredu ruke i puni baterije za finale Vimbldona. U ekskluzivnom razgovoru za Kurir treća teniserka sveta kaže da razmišlja o kupovini placa na ovoj planini, na kome bi izgradila teniski sportski centar. - Na Zlatiboru sam već dva dana i osećam se fantastično. Odmaram se, ovde je sve prelepo - rekla nam je juče treća teniserka planete, dodajući da baš zbog čari najlepše srpske planine postoje šanse da ona jednog dana postane i njen stanovnik.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jeca postaje neimar

Izvor: Glas javnosti, 10.Jun.2008

ZLATIBOR - Jelena Janković, posle polufinala Rolan Garosa, na Zlatiboru leči povredu ruke i puni baterije za finale Vimbldona!..- Na Zlatiboru sam već dva dana i osećam se fantastično. Odmaram se, ovde je sve prelepo - rekla nam je juče treća teniserka planete, dodajući da baš zbog čari najlepše...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.