SERENA U MINI BIKINIJU: Najbolja teniserka sveta pokazala obline na plaži

Izvor: Kurir, 17.Apr.2014, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERENA U MINI BIKINIJU: Najbolja teniserka sveta pokazala obline na plaži

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams pokazala je u Majamiju svoje obline i mišićavo telo, pošto je na plažu došla u veoma uskom bikiniju

MAJAMI - Najbolja teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams uživa u Majamiju.

Kraljica belog sporta sredu je provela na plaži sa društvom i tom prilikom je definitivno skrenula pažnju na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sebe.

Serena se nije stidela da pokaže svoje obline i mišićavo telo, s obzirom na to da je nosila izuzetno uski bikini.

Fotografije Serene Vilijams možete pogledati OVDE.

Iako je 32-godišnja Vilijamsova uživala u sunčanom danu sa svojom drugaricom, ona se ipak nije okupala. Izgleda da joj temperatura mora nije bila po volji, pošto je u vodu ušla samo do struka.

Njih dve su sve vreme pijuckale margarite i osmeh im nije silazio s lica.

Serena je nedavno izjavila da je ranije patila zato što nema atletsku figuru, ali da je sada ponosna na svoje ženstvene obline.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.