Ruskinje povele 2:0 protiv Špankinja

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Feb.2012, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruskinje povele 2:0 protiv Špankinja

Ženska teniska reprezentacija Rusije povela je protiv Španije sa 2:0 u meču prvog kola Svetske grupe Fed kupa.

Prve bodove Rusiji donele su Marija Šarapova, koja je savladala Silviju Soler Espinozu sa 6:2, 6:1 i Svetlana Kuznjecova, bolja od Karle Suarez Navaro rezultatom 6:3, 6:1.
U nedelju se u prvom singl meču sastaju Šarapova i Navaro, sledi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << duel Kuznjecova - Espinoza, a meč se završava dublom u kojem se sastaju Nađa Petrova i Jekaterina Makarova sa Arančom Parom Santonhom i Nurijom Ljagosterom Vives.
Reprezentacija koja pobedi u ovom meču igraće u polufinalu protiv bolje selekcije iz duela između Srbije i Belgije, koji se igra u belgijskom gradu Šarlroa.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.