Rumunija povela sa 2:0 protiv Srbije

Izvor: Beta, 20.Apr.2014, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunija povela sa 2:0 protiv Srbije

BEOGRAD, 20. aprila 2014. (Beta) - Teniska reprezentacija Rumunije povela je protiv Srbije sa 2:0 u baražu za opstanak u Drugoj Svetskoj grupi Fed kupa, pošto je Simona Halep u nedelju u Bukureštu pobedila Bojanu Jovanovski sa 2:0 u setovima (6:2, 6:4).

Meč pete teniserke sveta Halepove i 39. na WTA listi Jovanovske u subotu je prekinut zbog kiše, pri vodjstvu Rumunke od 3:1. Duel je nastavljen, a Halepova je za sat >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i 10 minuta zabeležila pobedu.

Rumunija tako vodi sa 2:0 u pobedama, pošto je Sorana Kirstea u subotu u dva seta pobedila Anu Ivanović, i potreban joj je još jedan poen kako bi ostala u Drugoj Svetskoj grupi Fed kupa.

Halepova kasnije igra protiv Ivanovićeve, a nakon toga na teren će izaći Jovanovski i Kirstea. Poslednji na programu je meč dublova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija smanjila na 1:2 protiv Rumunije

Izvor: Beta, 20.Apr.2014

BEOGRAD, 20. aprila 2014. (Beta) - Teniska reprezentacija Srbije smanjila je na 1:2 protiv Rumunije u baražu za opstanak u Drugoj Svetskoj grupi Fed kupa, pošto je Ana Ivanović u nedelju u Bukureštu pobedila Simionu Halep sa 2:0 u setovima (6:3, 7:6)...Ivanovićeva, 12. teniserka sveta, tako je zadržala...

Nastavak na Beta...

Fed reprezentacija Srbije ispala u Evro-afričku zonu

Izvor: Beta, 20.Apr.2014

BEOGRAD, 20. aprila 2014. (Beta) - Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće sledeće godine u Evro-afričkoj zoni Fed kupa, pošto je nedelju u Bukureštu izgubila od Rumunije sa 1:3 u baražu za opstanak u Svetskoj grupi Dva Fed kupa...Treći, odlučujući poen Rumuniji donela je 27. teniserka...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.