Rud poručio Đokoviću: Srećan sam što ti prvi čestitam

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 19:01

Rud poručio Đokoviću: Srećan sam što ti prvi čestitam

Norveški teniser Kasper Rud dao je interesantnu izjavu nakon poraza u finalu.

Novak Đoković je pobedio Kaspera Ruda sa 3-0 u setovima u finalu Rolan Garosa i po 23. put u karijeri došao do Grend slem trofeja.

Posle tog poraza je prvu izjavu dao Kasper Rud i čestitao srpskom teniseru na velikom uspehu.

"Čestitam ti, znam da ova pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima najslađi ukus. Srećan sam što sam prvi koji ti čestita odavde! Čestitiam i Goranu i svima, radite neverovatan posao! Još jednom čestitke svima! Imali smo sjajno vreme provedeno u Parizu, i radujem se još jednom Rolan Garosu sledeće godine. I svi koji su učestvovali, od skupljača do sudija, hvala svima što ste ostali uz nas, što ste uložili takav trud. Hvala i mom timu, trenerima, partnerki, roditeljima", rekao je Kasper Rud.

Na red su došle i zahvalnice...

"Hvala vam što me gurate, ne samo tokom nedelje, nego tokom čitave godine. Nastaviću da radim, i da se vratim i sledeće godine, u još jedno finale Rolan Garosa. Hvala i francuskoj publici, izuzetno je igrati pred vama. Uvek je puno, zadovoljstvo je igrati pred ovakvom publikom, to mi daje motivaciju da radim, da se bvratoim i igram ponovo pred vama i sledeće godine", poručio je Norvežanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.