Polufinala teniskog turnira u Monte Karlu: Rubljov-Fric, Rune-Siner

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2023, 15:14

Polufinala teniskog turnira u Monte Karlu: Rubljov-Fric, Rune-Siner

Norvšeki teniser Holger Rune eliminisao je danas Rusa Danila Medvedeva sa turnira u Monte Karlu pobedom u četvrtfinalu sa 2:0 (6:3; 6:4).

Deveti teniser sveta trijumfovao je protiv trećeplasiranog na ATP listi za samo 78 minuta igre, nakon što je Medvedev sinoć preokretom uspeo da pobedi Aleksandra Zvereva sa 2:1.

U drugom četvrtfinalnom meču Amerikanac Tejlor Fric je sa 2:0 (6:2; 6:4) izbacio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Grka Stefanosa Cicipasa.

U polufinale se plasirao i Rus Andraj Rubljov pobedom protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 2:0 (6:1; 7:6).

Rubljov će se za finale boriti protiv Tejlora Frica a Rune protiv Sinera koji je danas savladao zemljaka Lorenca Muzetija 6:2, 6:2.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 5.779.335 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cicipas ostao bez titule u Monte Karlu, poraz od Frica u četvrtfinalu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2023

Grčki teniser Stefanos Cicipas neće odbraniti titulu na mastersu u Monte Karlu, pošto je danas u četvrtfinalu izgubio od 10. igrača sveta Amerikanca Tejlora Frica posle dva seta, 2:6, 4:6.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.