NIŠTA OD TREĆE U NIZU: Bezidejni Cicipas položio oružje pred Fricom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 15:23

NIŠTA OD TREĆE U NIZU: Bezidejni Cicipas položio oružje pred Fricom

Kraj za Grka.

Grk Stefanos Cicipas izgubio je od Amerikanca Tejlora Frica sa 2:0 (6:2, 6:4) u četvrtfinalu Monte Karla i neće imati priliku da brani trofej koji je osvojio prošle godine.

Prvi set je odlučen u uvodnim minutima, pošto je Fric brzo došao do brejka, koji je potvrdio u trećem gemu i posle sigurnim servisom osvojio set.

Cicipas je bolje zaigrao u drugom setu, ali opet je Amerikanac uspeo da mu oduzme servis u sedmom i devetom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gemu i potom osvoji set.

U meču za finale Amerikanac će igrati protiv Rusa Andreja Rubljova koji je bio bolji od Lenarda Štrufa 6:1, 7:6(5) .

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teniski svijet opet šokiran u Monte Karlu: Ispao i Cicipas

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2023

Bilo je to dvostruko slavlje za Tejlora Frica u petak u Monte Karlu. Ne samo da je njegova četvrtfinalna pobjeda od 6-2, 6-4 nad dvostrukim braniocem naslova Stefanosom Cicipasom bila 200. pobjeda u njegovoj karijeri, već je on i prvi Amerikanac koji je došao do polufinala u Monaku za 20 godina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.