Rose: Novak i Mari su dosadni, ali RF...

Izvor: B92, 04.Feb.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rose: Novak i Mari su dosadni, ali RF...

Bivši švajcarski teniser Mark Rose kaže da mu nije zabavno da gleda duele Novaka Đokovića i Endija Marija.

“Njihovi mečevi su dosadni, uvek su po istom kalupu. Čak i da igraju 50 puta jedan sa drugim, ništa se ne bi promenilo. Samo kada Federer igra uvek se može očekivati nešto novo i nepredvidivo“, rekao je nekada deveti teniser planete, koji je u karijeri osvojio 15 titula.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Švajcarac kaže da nije oduševljen ni teniserima koji bi trebalo da naslede ’veliku četvorku’.

“Mislim da su ti mlađi igrači još daleko iza. Bio sam razočaran Nišikorijevim stavom u meču sa Vavrinkom. Raonić izgleda da ima ograničenja u igri, ne računajući servis. Ne vidim kako bi oni mogli u skorije vreme da osvoje Gren slem titulu“, dodao je osvajač Olimpijskih igara 1992. godine.

Rose kaže da su prve nedelje Gren slem turnira dosadane i predlaže povratak na 16 nosilaca, umesto sadašnjih 32.

“Najbolji teniseri obično se i ne trude mnogo u prvih nekoliko rundi i prilično sveži dođu do četvrtfinala“, zaključio je 44-godišnji Rose, koji je 1996. godine igrao polufinale Rolan Garosa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Novak i Marej su dosadni, ali Rodžer"...

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2015

Nekadašnji švajcarski teniser Mark Rose istakao je da mu nije zabavno da gleda duele Novaka Đokovića i Endija Mareja...- Njihovi mečevi su dosadni, uvek su po istom kalupu. Čak i da igraju 50 puta jedan sa drugim, ništa se ne bi promenilo. Samo kada Federer igra uvek se može očekivati nešto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.