Rodžers kup - Nole i Ziki ispali u dublu

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers kup - Nole i Ziki ispali u dublu

Srpski teniseri Novak Đoković i Nenad Zimonjić eliminisani su danas u prvom kolu Rodžers kupa u konkurenciji dublova, pošto su od njih bili bolji Kanadjani Filip Bester i Adil Šamasdin.

Kanadski par je slavio sa 2:1, po setovima 7:5, 4:6 i 6:2, posle sat i 24 minuta igre.

Srpski teniseri, kojima je turnir masters >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << serije u Torontu poslužio kao priprema za Olimpijske igre u Rio de Ženeiru, uspeli su da izjednače na 1:1 u setovima, ali su u taj-brejku ubedljivo poraženi.

Đoković nastavlja učešće na Rodžers kupu, pošto ga u drugom kolu singla čeka duel protiv Žila Milera iz Luksemburga.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đoković protiv Milera startuje na Rodžers Kupu: Generalka za Rio

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2016, 07:34

Posle rane eliminacije sa Vimbldona, prvom reketu planete je najvažnije da odigra nekoliko kvalitetnih mečeva kako bi se što bolje spremio za OI MNOGI su mislima i duhom već na OI. Ali, od Novaka se očekuje da tumači glavnu ulogu u Riju, pa mu je bila neophodna generalna proba...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.