Đoković protiv Milera startuje na Rodžers kupu: Generalka za Rio

J. J.

27. 07. 2016. u 07:24

Posle rane eliminacije sa Vimbldona, prvom reketu planete je najvažnije da odigra nekoliko kvalitetnih mečeva kako bi se što bolje spremio za OI

Ђоковић против Милера стартује на Роџерс купу: Генералка за Рио

Novak Đoković foto: Arhiva VN

MNOGI su mislima i duhom već na OI. Ali, od Novaka se očekuje da tumači glavnu ulogu u Riju, pa mu je bila neophodna generalna proba pred najvažniji događaj sezone.

Najbolji teniser sveta zaigraće ove nedelje na velikoj sceni u Torontu, a premijeru će imati u sredu protiv Žila Milera iz Luksemburga.

Rodžers kup preskaču Endi Marej, Rodžer Federer (povukao se sa OI i objavio kraj sezone), Rafael Nadal, pa će domaća uzdanica Miloš Raonić biti jedan od najvećih rivala za tron. Posle rane eliminacije sa Vimbldona, Noletu je najvažnije da odigra nekoliko kvalitetnih mečeva kako bi se što bolje spremio za OI.

- Naravno da nisam bio srećan zbog poraza od Kverija i ispadanja sa grend slema već u prvoj nedelji. Ali, već sutradan sam ostavio sve to iza mene i iskoristio slobodno vreme da uživam sa porodicom - rekao je srpski as uoči starta mastersa u Torontu.

Imao je Novak skoro tri nedelje da napuni baterije, a sada samo želi da opet uživa na terenu.

- Osvajanje Rolan Garosa je za mene bilo nešto posebno. Veoma emotivan i dragocen trenutak u životu. Sa druge strane, nisam očekivao da ću tako rano završiti takmičenje na Vimbldonu. Ali, sve je to život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)