Rodžer se povukao!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžer se povukao!

Nekada najbolji teniser sveta Rodžer Federer trebalo je da igra u petak uveče meč drugog kola Majamija sa Huanom Martinom del Potrom, ali je Švajcarac iznenada otkazao učešće na Mastersu na Floridi zbog stomačnog virusa.

On se povukao sa Mastersa manje od sat vremena pre planiranog početka njegovog meča sa Del Potrom. Njegovo mesto u glavnom žrebu zauzeće argentinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << teniser Orasio Sebaljos. Trenutno treći teniser sveta nije igrao još od poraza od Novaka Đokovića u polufinalu Australijan Opena 28. januara, zbog povrede operacije meniskusa kolena.

To znači da neće biti ništa od projektovanog polufinala gde bi Rodžer igrao sa Novakom Đokovićem. Prvi meč posle pauze zbog operacije, Rodžer bi trebalo da odigra narednog meseca u Monte Karlu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.