Rasprava Mareja i Nadala oko igrice Pro Evolušn

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprava Mareja i Nadala oko igrice "Pro Evolušn"

Teniseri Endi Marej i Rafael Nadal pripremaju se za svoj polufinalni meč na Vimbldonu raspravom oko toga ko bolje igra fudbal na "Plejstejšnu".

Nadal i Marej su godinama dobri prijatelji i često igraju igricu "Pro Evolušn fudbal" u pauzama između mečeva na turnirima, prenosi Frans >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pres.

Dve teniske zvezde, koje će se sutra boriti za mesto u finalu, virtuelne FIFA mečeve igraju sa partnerima - Marej sa pomoćnim trenerom Denijem Valverduom, a Nadal sa argentinskim specijalistom za šljaku Huanom Monakom.

Svetski broj jedan Nadal počeo je prijateljsku čarku sa svojim rivalom kada je rekao da Marej više ne želi da igra igricu jer često gubi.

''Uglavnom igramo Plejstejšn kada smo u istom hotelu na turnirima. Ovaj put on je igrao sa Denijem protiv Monaka i mene i mi smo pobedili", rekao je Nadal.

''Sada više neće da se igra. Izgubio je nekoliko puta. To je istina, najozbiljnije. Izgubi gotovo svaki put", dodao je španski teniser.

Marej je na to dogovorio da Španac dobija samo zato što igra sa stručnjakom - Monakom.

''Rafa u stvari nije toliko dobar u Plejstejšnu, ali igra sa Huanom Monakom i zato pobeđuje", rekao je teniser iz Velike Britanije.

Marej je dodao i da bi mogao da pobedi Nadala u Plejstejšnu ukoliko bi šampion Vimbldona pristao na direktan meč između njih dvojice.

''To bi mi savršeno odgovaralo", rekao je Marej.

Povezane vesti: Nadal: Možda ću u vreme finala pecati na Majorki Vimbldon: Novak i Federer na istoj strani žreba, Šardi prva prepreka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MAREJ I NADAL SE PREPUCAVALI KO BOLJE IGRA "PLEJSTEJŠN"!

Izvor: Kurir, 30.Jun.2011

VIMBLDON - Teniseri Endi Marej i Rafael Nadal pripremaju se za sutrašnji polufinalni meč na Vimbldonu raspravom oko toga ko bolje igra "plejstejšn"...Nadal i Marej su godinama dobri prijatelji i često igraju igricu "Pro ivolušn fudbal" (Pro Evolution football) u pauzama između mečeva na turnirima,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.