Rafa za rođendan dobio Nišikorija pa petospratnu tortu od Francuza!

Izvor: Blic, 03.Jun.2013, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafa za rođendan dobio Nišikorija pa petospratnu tortu od Francuza!

Španski teniser Rafael Nadal proslavio je 27. rođendan na najbolji način, pobedom nad Japancem Keijem Nišikorijem od 6:4, 6:1, 6:3. Organizatori su posle meča priredili iznenađenje iznevši "kralju šljake" na teren veliku petospratnu tortu.

Nema nikakve dileme da je Nadal za rođendan sebe častio najboljom partijom na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Nije se mučio u prvom setu kao u prethodnim duelima i vešto je izbegao zamku koju mu je postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nišikori u četvrtom gemu. Japanski teniser naglo je promenio ritam i naterao Rafu na greške i imao je 15:40 međutim nije iskoristio brejk lopte.

Već u narednom gemu, očigledno raspoložen Nadal i sam je dobio tri prilike za oduzimanje servisa, od kojih je finalnu iskoristio. To ga je psihički poguralo ka osvajanju seta (6:4), dok je drugi bio u njegovom stilu, pa recimo kao iz rimskog finala sa Rodžerom Federerom.

U trećem setu ponovo je Rafa na vreme napravio brejk potvrdivši ga za 4:1, a u poslednjem gemu malo se opustio pa je morao da spasi jednu brejk loptu Nišikorija da bi potom, posle dva časa i četiri minuta igre, i pobedio.

Nadal će u četvrtfinalu igrati sa Stanislasom Vavrinkom ili Rišarom Gaskeom, majstorima jednoručnih bekhenda i momcima koji obožavaju da se nadigravaju u više od tri seta.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rafa za rođendan dobio Nišikorija i tortu, Vavrinka kopirao Robreda!

Izvor: Blic, 03.Jun.2013

Španski teniser Rafael Nadal proslavio je 27. rođendan na najbolji način, pobedom nad Japancem Keijem Nišikorijem od 6:4, 6:1, 6:3. Organizatori Rolan Garosa su posle meča osmine finala priredili iznenađenje iznevši "kralju šljake" na teren veliku petospratnu tortu. U ostalim mečevima dana,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.