Rafa može da stigne Rodžera

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Jul.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rafa može da stigne Rodžera"

Francuski teniser Rišar Gaske kaže da je Rodžer Federer najbolji teniser svih vremena, ali i da Rafael Nadal može da ga prestigne. "Trenutno je najbolji Rodžer Federer, u to nema sumnje. Agasi i Sampras su takođe legende, ali on je bolji od njih. Rodžer je najbolji, ali mislim da postoji šansa da ga Nadal prestigne. Po mom mišljenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Nadal je najteži protivnik za ostale tenisere", izjavio je 28-godišnji Gaske. Federer je do sada u karijeri osvojio 17 Gren slem titula, ukupno 79, rekordne 302 nedjelje proveo je na prvom mjestu na ATP listi i sedam puta bio je najbolji na Vimbldonu. Sa druge strane, Nadal je za sada na 14 Gren slem trofeja, od toga devet na Rolan Garosu, ukupno je osvojio 64 turnira i proveo je 141 sedmicu na čelu ATP liste. Takođe, Rafa ubjedljivo vodi u međusobnim okršajima (23-10). (B92)
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Federer: Ne razmišljam o povlačenju

Izvor: B92, 21.Jul.2014, 09:36

Rodžer Federer rekao je da uopšte ne razmišlja o povlačenju i nije mogao da kaže do kada će profesionalno igrati tenis...Švajcarcski teniser uskoro puni 33 godine, ali još uvek igra na najvišem nivou što je pokazao i na nedavno završenom Vimbldonu...Osvajač 17 Gren slem titula dodao je da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.