Radujem se Adria turu, biće pravi SPEKTAKL!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 12:25

Radujem se Adria turu, biće pravi SPEKTAKL!

Očekuju se kvalitetni mečevi.

Uskoro počinje i "Adria tur", na kome će publika u Beogradu moći da vidi neke od najboljih tenisera sveta, ali i Srbije. Među njima je i Dušan Lajović, jedan od najboljih igrača Srbije u poslednjoj deceniji, koji veruje da će publika gledati sjajan tenis.

- Radujem se učešću na "Adria turu", koji će biti pravi spektakl jer dolaze velika imena. Sa druge strane, dobro je što je turnir humanitarnog karaktera i što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cilj da se pomogne onima kojima je najpotrebnije. Iz tog razloga je još veća čast igrati na jednom takvom turniru - rekao je 23. igrač sveta.

- Mislim da će biti veoma kvalitetan tenis. Istina je da niko od nas nije igrao već duže, tako da će biti potrebno malo vremena da se uhodamo svi u tu takmičarsku formu, ali verujem da će svi oni koji dođu da podrže 'Adria tur' uživati u prelepom tenisu, pogotovo što Beograd dugo godina nije bio domaćin nekog teniskog spektakla van Dejvis kupa. Ovo je jedinstvena prilika za sve ljude koji su se uželeli sporta da dođu i da gledaju najbolje svetske igrače - rekao je Dušan Lajović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lajović pred Adria tur, očekujemo spektakl

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020

Dušan Lajović je samo jedan od poznatih učesnika Adria tura...Dušan Lajović je jedan od najboljih tenisera koji će učestvovati na predstojećem Adria turu koji organizuje Novak Đoković..."Radujem se učešću na Adria Turu, koji će biti pravi spektakl, s obzirom da dolaze velika imena. Sa druge...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.