Lajović pred Adria tur, očekujemo spektakl

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 13:55

Lajović pred Adria tur, očekujemo spektakl

Dušan Lajović je samo jedan od poznatih učesnika Adria tura.

Dušan Lajović je jedan od najboljih tenisera koji će učestvovati na predstojećem Adria turu koji organizuje Novak Đoković.

"Radujem se učešću na Adria Turu, koji će biti pravi spektakl, s obzirom da dolaze velika imena. Sa druge strane, dobro je što je turnir humanitarnog karaktera i što je cilj da se pomogne onima kojima je najpotrebnije. Iz tog razloga je jos veća čast igrati na jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takvom turniru", rekao je Lajović.

Očekujemo svi teniski spektakl.

"Mislim da će biti veoma kvalitetan tenis. Istina je da niko od nas nije igrao već duži vremenski period, tako da će biti potrebno malo vremena da se uhodamo svi u tu takmičarsku formu, ali verujem da svi oni koji dođu da podrže Adria Tur da će uživati u prelepom tenisu, pogotovo što Beograd dugo godina nije bio domaćin nekog teniskog spektakla van Dejvis kupa. Ovo je jedinstvena prilika za sve ljude koji su se uželeli sporta da dođu i da gledaju najbolje svetske igrače", kaže Lajović.

Lajović je upitan i da prokomentariše Novaka Đokovića i sve ono što radi za srpski tenis, pa i našu državu.

"Iskreno, jako je teško Noleta opisati u kratkim crtama. Đoković je jedan od tri najdominantnija tenisera ikada i zbog puta kojim ide verovatno će uspeti da osvoji najviše grend slem titula i držaće rekorde koje će biti jako teško oboriti posle njega", kaže Lajović.

"Novak je veliki patriota. Ono što Novak pokušava da uradi za Srbiju, način na koji promoviše našu zemlju po svetu je jednostavno nešto što je izuzetno i jedinstveno. Mislim da je on svojim rezultatima pre svega, a pored toga i načinom ophođenja, uticao na to što nas ne prepoznaju samo kao Srbiju zemlju ratova, nego kao državu u kojoj ima mnogo lepih i dobrih stvari. Takvi detalji najbolje govore o njemu kakav je kao čovek. Naravno, mi svi kada završimo turnir ranije navijamo za njega i u finalima, tako da je jako lepa stvar što imamo nekog tako bliskog, a da je tako uspešan", kaže Dušan Lajović.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.