RG: Novak, Jelena, Dušan i Nenad

Izvor: B92, 30.Maj.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Novak, Jelena, Dušan i Nenad

Srpski teniseri Novak Đoković i Jelena Janković igraju u subotu mečeve trećeg kola na Rolan Garosu, dok će srpski dublovi igrati mečeve drugog kola.

Jankovićeva igra protiv Australijanke Jarmile Grot, 73. igracice na WTA listi. Teniserke su do sada igrale tri puta i peta teniserka sveta pobedila je na sva tri meča. Đoković igra protiv nemačkog tenisera, 31. na ATP listi Filipa Kolšrajbera. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Teniseri su do sada igrali samo jednom, na Mastersu u Indijan Velsu, kada je četvrti igrač sveta pobedio sa 6:3, 6:2.

Meč Jelene Janković je drugi na terenu broj jedan, na kojem program počinje u 11 sati. Odmah posle meča Janković - Grot sastaju se Đoković i Kolšrajber.

Dušan Vemić i njegov partner u dublu Miša Zverev igraju meč drugog kola protiv Rika de Vesta iz Južne Afrike i Australijanca Ešlija Fišera. Meč počinje u 11 sati, na terenu broj šest.

Prvi nosioci u konkurenciji dublova Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor igraju u drugom kolu protiv češkog dubla Leos Fridl - David Skoč. Meč je poslednji na programu terena broj sedam.

Vemić će sa Italijankom Flavijom Penetom u drugom kolu mešovitih dublova igrati protiv prvih nosilaca Lizel Huber i Boba Brajana iz SAD. Meč je poslednji na programu terena broj 14.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.