RG: ALEKSANDRA KRUNIĆ ELIMINISANA U DRUGOM KOLU

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Maj.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: ALEKSANDRA KRUNIĆ ELIMINISANA U DRUGOM KOLU

Srpska teniserka Aleksandra Krunić izgubila je danas meč drugog kola na Rolan Garosu protiv Lesija Curenko iz Ukrajine sa 1 :2 (7 :5 ; 5 :7 ; 9 :11).

Meč je trajao ukupno tri sata i tri minuta, a dve protivnice započele su ga juče, kada je prekinut kod rezultata 1:1 u setovima i 6:6 u gemovima u trećem setu.

Aleksandra se u drugu rundu Otvorenog prvenstva Francuske plasirala nakon što joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Australijanka Darija Gavrilova predala meč u drugom setu, dok je Curenko slavila nad Uženi Bušar.

Krunićeva je 76. je igračica planete, a današnji duel u drugom kolu Rolan Garosa joj je najbolji plasman na jednom gren slemu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meč Krajinovića i Cicipasa prekinut zbog mraka, Grk vodi 2:0

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2019

Meč drugog kola Otvorenog prvenstva Francuske u Rolan Garosu između Filipa Krajinovića i Stefanosa Cicipasa prekinut je zbog mraka pri vođstvu grčkog tenisera od 2:0 u setovima, a u trećem je rezultat 5:5...Cicipas je prvi set dobio sa 7:5, a drugi sa 6:3 i mnogo je bliži plasmanu o osminu finala...Krajinović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Halep do četvrtog kola za samo 55 minuta

Izvor: Beta, 01.Jun.2019, 13:25

Rumunska teniserka Simona Halep plasirala se u četvrto kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedila Ukrajinku Lesju Curenko sa ubedljivih 6:2, 6:1.Meč Halep i Curenko, treće i 27. teniserke sveta, trajao je samo 55 minuta.Halep je i dalje na dobrom putu da postane prva teniserka koja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.