Meč Krajinovića i Cicipasa prekinut zbog mraka, Grk vodi 2:0

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meč Krajinovića i Cicipasa prekinut zbog mraka, Grk vodi 2:0

Meč drugog kola Otvorenog prvenstva Francuske u Rolan Garosu između Filipa Krajinovića i Stefanosa Cicipasa prekinut je zbog mraka pri vođstvu grčkog tenisera od 2:0 u setovima, a u trećem je rezultat 5:5.

Cicipas je prvi set dobio sa 7:5, a drugi sa 6:3 i mnogo je bliži plasmanu o osminu finala.

Krajinović je imao veliku priliku da dobije treći set, jer je vodio sa 5:2, ali je poslednja tri gema odigrao slabo i sutra će mu u nastavku biti neuporedivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teže da produži meč.

U osmom gemu trećeg seta srpski teniser je na servis protivnika imao dve set lopte, koje nije iskoristio, a kada je smanjio na 5:3 Cicipas je od sudije tražio da prekine meč zbog mraka.

Sudija je želeo to da uradi, ali se Krajinović nije složio i ispostavilo se da je pogrešio, jer je u polumraku izgubio i naredna dva gema, čime je Cicipasu dao šansu da ipak završi duel u tri seta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prekinut meč Krajinovića i Cicipasa zbog mraka, nastavak sutra

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Maj.2019

Meč trećeg kola Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu između srpskog tenisera Filipa Krajinovića i Grka Stefanosa Cicipasa prekinut je večeras u trećem setu zbog mraka i biće nastavljen sutra...Meč je prekinut pri vođstvu Cicipasa od 7:5, 6:3 i 5:5 u trećem setu...Večerašnji duel između...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.