RAFA IMA NEŠTO DRUGO U PLANU: Nisu mi ciljevi prvo mesto i pobeda nad Đokovićem

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAFA IMA NEŠTO DRUGO U PLANU: Nisu mi ciljevi prvo mesto i pobeda nad Đokovićem

Veoma sam zadovoljan načinom na koji sam igrao u poslednje vreme. Nisu u pitanju pobede ili porazi, već sposobnost da budem miran i koncentrisan, rekao je španski teniser

BARSELONA - Najbolji španski teniser Rafael Nadal izjavio je da mu nije cilj da pobedi prvog reketa sveta Srbina Novaka Đokovića, već da napreduje iz meča u meč.

Nadal je trenutno četvrti teniser sveta, a poražen je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od Đokovića u polufinalu Monte Karla. Nadal će u drugom kolu turnira u Barseloni igrati protiv Nikolasa Almagra.

"Povratak na prvo mesto ili pobeda nad određenim igračem nisu moj cilj. Ne spremam se da pobedim Đokovića, samo želim da napredujem iz meča u meč i vidim kako se stvari odvijaju. Novaku mogu samo da čestitam što prikazuje ovakve igre i beleži fantastične rezultate poslednjih godina", rekao je Nadal i dodao:

"Veoma sam zadovoljan načinom na koji sam igrao u poslednje vreme. Nisu u pitanju pobede ili porazi, već sposobnost da budem miran i koncentrisan. Imam razloga da budem samouveren pred start turnira u Barseloni. Vratio sam se i dajem sve od sebe. Miran sam sve vreme i pratim kako se sve odvija. Ne može sve da bude savršeno, sviđalo vam se ili ne, ali imam samopouzdanja pred ovaj turnir".

Nadal će posle Barselone igrati na mastersima u Madridu i Rimu, a onda sledi Rolan Garos.

"Svi turniri koji dolaze ranije nisu trening za Rolan Garos. Kada igram u Barseloni ne mislim na Pariz, ne mislim ni na Rim kada sam u Madridu jer su svi ti turniri neverovatno važni", zaključio je najbolji španski teniser.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.