Prvo finale za Šarapovu od povratka na teren

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo finale za Šarapovu od povratka na teren

Vraća se Maša.

Ruska teniserka Marija Šarapova plasirala se u finale turnira Tjandjinu, pošto je jutros u polufinalu pobedila Kineskinju Šuaj Peng sa 6:3, 6:1.

Šarapovoj će to biti prvo finale od povratka na teren posle 15-mesečne suspenzije zbog dopinga, a protivnica u borbi za trofej biće joj Beloruskinja Arina Sabalenka.

Ruskinja, koja se na teren vratila u aprilu, igraće svoje prvo WTA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << finale od maja 2015. godine.

Sabalenka je u drugom polufinalu bila bolja od Italijanke Sare Erani sa 6:1, 6:3. Beloruskinja, trenutno 102. teniserka sveta, u predstojećem finalu će se boriti za svoju prvu WTA titulu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.