Prvi joj je bio SRPSKI TENISER i razlog raskida je TUŽAN, bila je na KORAK do BRAKA sa mužem naše pevačice, a ZBOG FUDBALERA su nastali problemi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2019, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi joj je bio SRPSKI TENISER i razlog raskida je TUŽAN, bila je na KORAK do BRAKA sa mužem naše pevačice, a ZBOG FUDBALERA su nastali problemi

Nema sreće u ljubavi!

Ona je prelepa zavodnica, ali u ljubavi nema baš sreće.

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Mar 29, 2019 at 8:49am PDT

Sofija Milošević je jedna od najseksepilnijih manekenki u Srbiji, a bila je u žiži javnosti zbog veze sa Ademom Ljajićem, te su je uplitali u aferu sa Duškom Tošićem navodeći da je on sa njom varao suprugu Jelenu Karleušu. Taj skandal joj, pak, nije prijao.

Sofija, sa druge strane, krije "jaču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << polovinu", odnosno tvrdi da nije zaljubljena.

Malo ko se seća da je prva ozbiljna veza Sofije Milošević bila sa poznatim teniserom Viktorom Troickim. O njihovoj ljubavi se naširoko pisalo, ali su romansu raskinuli, jer Sofija nije mogla da bude u vezi na daljinu.

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Mar 2, 2019 at 12:23am PST

Nakon njega, manekenka je bila sa Filipom Živojinovićem,a veza je trajala godinu dana. Sofija je govorila da joj se kod Filipa sviđa što ima manire i zna šta želi u životu. Oni su se čaki verili, ali se ubrzo ljubav ugasila. Spekulisalo se da je Sofija imala romansu i sa Vanjom Udovičićem.

Veza sa Ademom Ljajićem prekinuta je nakon tri godine, a spekulisalo se i da ju je on varao. Međutim, ona je pričala drugu priču.

- Daljina čini svoje, a mi se proteklih nekoliko meseci nismo dovoljno viđali. Jednostavno, ljubav se ugasila, pa smo se razišli krajnje mirno i normalno. Verujem da upravo tako treba da bude na kraju duge veze. Nikad ne bih volela da se nađem u situaciji da osetim mržnju prema osobi sa kojom sam živela i delila intimne trenutke. Naprotiv, mislim da je Adem divan dečko i želim mu sve najbolje - rekla je Sofija u intervjuu magazinu "Story".

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 15, 2019 at 3:42am PST

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 5, 2019 at 6:38am PST

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jan 29, 2019 at 11:19pm PST

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jan 27, 2019 at 7:50am PST

“Live! Live the wonderful life that is in you! Let nothing be lost upon you. Be always searching for new sensations. Be afraid of nothing.”😘

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jan 9, 2019 at 1:10pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.