BLISKOISTOČNI SUKOB Netanijahu: Nemamo izbora osim da uništimo Hamas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 07:46

BLISKOISTOČNI SUKOB Netanijahu: Nemamo izbora osim da uništimo Hamas

Sukob Izraela i Hamasa – 217. dan. Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas da se nada prevazilaženju nesuglasica sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom kada je reč o ratu u Gazi, kao i da Izrael "nema izbora osim da uništi Hamas", uključujući i pripadnike te grupe u Rafi.
"Često smo se slagali, ali smo imali i nesuglasice. Bili smo u stanju da ih prevaziđemo. Nadam se da ćemo moći da ih prevaziđemo i sad, ali ćemo učiniti ono što moramo učinimo da bismo zaštitili našu zemlju", rekao je Netanijahu u intervjuu za emisiju "Dr Fil Prajmtajm", prenosi Tajms of Izrael.
Netanijahu je, govoreći o ratu u Gazi, ocenio da Izrael "nema izbora osim da uništi Hamas", uključujući i pripadnike...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.