Prvi dekolte Novakove zabave: Svi su gledali u nju na žurci! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi dekolte Novakove zabave: Svi su gledali u nju na žurci! (FOTO)

Foto: Profimedia/Italy Photo Press

Novak Đoković je u okviru svoje Fondacije u društvu supruge Jelene organizovago gala veče u Milanu na kojoj je održana humanitarna aukcija za potrebe prikupljanja pomoći u obrazovanju dece Srbije.

Mnoge poznate ličnosti iz svetskog šoubiznisa prisustvovali su aukciji u Milanu. Oko 400 zvanica okupilo se u srednjevekovnom zamku Sforcesko, a među gostima bili su čuveni modni kreator Ðorđo Armani, proslavljeni fudbaleri Milana Paolo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Maldini i Andrej Ševčenko, urednica Voga Ana Vintur, teniserka Serena Vilijams, srpski košarkaši Miroslav Raduljica i Milan Mačvan i brojna druga imena iz sveta sporta, mode, šoubiznisa.

Ipak, jedno ime, možda manje poznato javnosti u Srbiji zasenilo je gala veče. U pitanju je Mišel Hunciker, 39-godišnja manekenka i TV lice. Ona je polu Švajcarkinja, polu Dankinja, a u karijeri se oprobala u više sfera. Radi u Italiji kao TV lice, glumica, modeli i pevačica.

Poznata je i kao bivša žena Erosa Ramacotija, sa kojim je bila u braku od 1998. do 2002. godine. Nakon razvoda od poznatog pevača, nekoliko godina kasnije udala se za Tomaza Trusardija, direktora poznate italijanske modne kuće Trusardi.

Njen dekolte je definitivno je zasenio sve u Milanu.

Pogledajte i neke od njenih fotografija i snimaka:

A video posted by Michelle Hunziker (@therealhunzigram) on Aug 10, 2016 at 2:37am PDT

A photo posted by Michelle Hunziker (@therealhunzigram) on Jul 10, 2015 at 1:05am PDT

A photo posted by Michelle Hunziker (@therealhunzigram) on Apr 3, 2015 at 6:20am PDT

A photo posted by Michelle Hunziker (@therealhunzigram) on May 22, 2015 at 12:37pm PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Britanski mediji ponovo hvale Jelenu Đoković: Na Novakovoj gala večeri ona je zasenila manekenke, glumice, pevačice... (FOTO)

Izvor: Story, 21.Sep.2016

Serena Vilijams, Ana Vintur i mnoge druge dame koje su uvek besprekorno obučene ponovo su bile u senci lepe supruge Novaka Đokovića.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.