Prsata gospodja Beker Supruga slavnog tenisera pokazala dekolte na Oktoberfestu

Izvor: medio.rs, 28.Sep.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prsata gospodja Beker Supruga slavnog tenisera pokazala dekolte na Oktoberfestu

Boris Beker posetio je ovog vikenda Oktoberfest u Minhenu, ali je ostao u senci svoje surpuge Lili Kersenberg, koja je privukla poglede svojim dekolteom.

Ova 36-godišnja manekenka pojavila se u beloj haljini sa korsetom kojim je istakla svoje bujne grudi. Kako i priliči, par je uživao u velikim kriglama piva i tradicionalnim kobasicama.

Beker je holandsku manekenku oženio u junu 2009 u Švajcarskoj, a par ima sina Amadeusa. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Teniska legenda ima i dvoje dece iz prethodnog braka sa glumicom i manekenkom Barbarom Beker – 20-godišnjeg Nou 15-godišnjeg Elijasa, kao i 15-godišnju ćerku Anu sa ruskom manekenkom Angelom Ermakovom.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.