Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jul.2023, 08:30

Prodaje se Đokovićev reket kojim je osvojio prvi Vimbldon, evo ko ga je uhvatio posle finala

Biće ovo idealna prilika za sve kolekcionare

Foto: Tanjug / AP


Teniski reket kojim je Novak Đoković osvojio svoju prvu titulu na Vimblonu naći će se na aukciji u engleskom gradu Velingborou, te se očekuje da će biti prodat za 10 do 15 hiljada funti!
Đoković je 3. jula 2011. u finalu savladao Rafaela Nadala i prilikom slavlja bacio je reket u publiku. Tamo ga je uhvatila izvesna Koredila Mekenči iz Hertfordfira, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << majka dvoje dece, koja se prisetila tog dana.
Već sam imala sreće da dobijem karte za Vimbldon kroz lutriju, tako da je bilo neverovatno da kući odem sa reketom kojim će Đoković osvojio titulu – poručila je i dodala:
Bila sam preplavljenja uzbuđenjem zbog te prilike koja se pruža jednom u životu od nekoga čiju posvećenost i disciplinu u sportu izuzetno cenim.
Reket će se pojaviti kao deo šire prodaje od strane Graham Bad aukcijske kuće, a očekuje se da bude izložen 5. i 6. septembra.
Ovaj reket je zaista odličan komad za sve Đokovićeve obožavaoce ili kolekcionare. Zaista je u dobrom stanju posle 12 godina, dok je u unutrašnjosti utisnuto Novakovo ime. Ovaj reket predstavlja ključni trenutak u usponu da postane jedan od najboljih igrača svih vremena – rekao je Dejvid Konveri, šef odeljenja sportskih suvenira na aukciji.
(Telegraf.rs)


Video: Neponovljiva godina G.O.A.T.-a Đokovića: 100 sekundi vrhunske dominacije

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na prodaju reket kojim je Đoković osvojio prvi Vimbldon

Izvor: B92, 28.Jul.2023

Reket kojim je Novak Đoković osvojio prvi Vimbldon u karijeri, 2011. godine, naći će se na aukciji..Predviđa se da će Đokovićev reket dostići cenu od najmanje 20.000 evra...Aukcija je na programu 5-6. septembra u Velingborou, gradiću u centralnoj Engleskoj u blizini Nortemptona, u aukcijskoj...

Nastavak na B92...

Prodaje se Đokovićev reket kojim je osvojio prvi Vimbldon

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2023

Teniski reket kojim je Novak Đoković osvojio svoju prvu titulu na Vimblonu naći će se na aukciji u engleskom gradu Velingborou, te se očekuje da će biti prodat za 10 do 15 hiljada funti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.