Preokret Lajovića protiv Kecmanovića za finale u Banjaluci

Izvor: Beta, 22.Apr.2023, 19:55

Preokret Lajovića protiv Kecmanovića za finale u Banjaluci

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se danas u finale turnira Srpska open u Banjaluci, pošto je u polufinalu pobedio sunarodnika Miomira Kecmanovića sa 4:6, 7:6, 6:4.Meč Lajovića i Kecmanovića, 70. i 33. tenisera sveta, trajao je tačno tri sata.Prvi je do brejka na meču stigao Kecmanović, poveo je sa 3:2, ali je Lajović već u narednom gemu odgovorio na isti način i izjednačio. Kecmanović je odlučujući brejk u prvom setu napravio u devetom gemu, nakon čega je iskoristio prvu set loptu za vođstvo od 1:0.Teniseri su u drugom setu razmenili po dva brejka, pa je taj deo igre rešen u taj-brejku koji je dobio Lajović sa 7:5 i tako odveo meč u treći set. U trećem setu viđeno je pet brejkova, a jedan više napravio je Lajović, odlučujući u devetom gemu.Protivnik Lajovića u finalu turnira u Banjaluci biće ruski teniser Andrej Rubljov koji je u prvom polufinalu bio bolji od Slovaka Aleksa Molčana u dva seta.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preokret Lajovića protiv Kecmanovića za finale u Banjaluci

Izvor: Radio 021, 22.Apr.2023

Dušan Lajović plasirao se danas u finale turnira Srpska open u Banjaluci, pošto je u polufinalu pobedio sunarodnika Miomira Kecmanovića sa 4:6, 7:6, 6:4.

Nastavak na Radio 021...

Kecmanović silovito u polufinale, gledaćemo novi srpski derbi u Banjaluci!

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Apr.2023, 09:30

 Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se večeras u polufinale turnira Srpska open u Banjaluci, pošto je u dva seta pobedio Čeha Jiržija Lehečku 7:5, 6:0.. Kecmanović, 33. teniser sveta, pobedio je 36. igrača na ATP listi posle sat i 34 minuta igre.. U prvom setu, srpski teniser je odlučujući...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Lajović poslije preokreta u finalu Srpska opena

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2023

BANJALUKA - Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u finale ATP turnira Srpska open pobijedivši u izvanrednom polufinalu Miomira Kecmanovića sa 2:1 u setovima i to nakon što je izgubio prvi set.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.