Kecmanović silovito u polufinale, gledaćemo novi srpski derbi u Banjaluci!

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Apr.2023, 09:30

Kecmanović silovito u polufinale, gledaćemo novi srpski derbi u Banjaluci!

 Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se večeras u polufinale turnira Srpska open u Banjaluci, pošto je u dva seta pobedio Čeha Jiržija Lehečku 7:5, 6:0.
Kecmanović, 33. teniser sveta, pobedio je 36. igrača na ATP listi posle sat i 34 minuta igre.
U prvom setu, srpski teniser je odlučujući brejk napravio u 11. gemu, da bi u narednom bio siguran na svom servisu i iskoristio prvu set loptu.
Kecmanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je u drugom setu bio ubedljiv i brejkovima u prvom, trećem i petom gemu stigao do pobede.
U polufinalu Kecmanović će igrati protiv svog sunarodnika Dušana Lajovića, koji je danas pobedio najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.